İftar Yemeği Parasını Arakan'a Gönderiyorlar

Memur-Sen Kırşehir İl Temsilciliği, Ramazan ayındaki iftar yemeği programlarını iptal ederek, 7 bin lira tutarındaki parayı Arakan Müslümanlarına gönderme

Memur-Sen Kırşehir İl Temsilciliği, Ramazan ayındaki iftar yemeği programlarını iptal ederek, 7 bin lira tutarındaki parayı Arakan Müslümanlarına gönderme kararı aldı.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, 7 bin liranın, yardım kuruluşu İHH aracılığıyla Arakan Müslümanlarına ulaştırılacağı belirtildi.

Açıklamada, "Memur-Sen Kırşehir İl Temsilciliği olarak genel merkezimizin yardımından ayrı olarak bu sene yapacağımız iftarları iptal ederek 7 bin lirayı İHH Yardım kuruluşu kanalıyla Arakanlı Müslüman kardeşlerimize gönderiyoruz. Katkı sağlayan bütün sendikalarımıza, yardımsever dostlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyoruz" denildi.

Reklam
Reklam

Bu yardımların dışında Memur-Sen olarak Myanmar veya Bangladeş'teki mülteci kamplarında Mehmet Akif Külliyesi adında bir yetimhane inşa edecekleri vurgulanan açıklamada, herkesin zulüm gören Müslümanlar konusunda duyarlı olması gerektiği kaydedildi.

Muhabir: Abdullah Yıldız / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: