İgdaş'a Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı'ndan Ödül

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 1998 yılından bu yana gerçekleştirdiği "Geleneksel Tüketici Ödülleri"nde İGDAŞ bu yıl...

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 1998 yılından bu yana gerçekleştirdiği "Geleneksel Tüketici Ödülleri"nde İGDAŞ bu yıl Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülüne layık görüldü. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın açılış konuşmasını yaptığı törende kurum adına ödülü İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan aldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 1998 yılından bu yana gerçekleştirdiği "Geleneksel Tüketici Ödülleri" organizasyonunda İGDAŞ Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü'nü kazandı. İGDAŞ, tüketici memnuniyetini firma politikası olarak benimsemesi ve buna uygun olarak davranması, tüketicilere kanunlar ve diğer mevzuatla tanınan haklardan daha ileri haklar tanıması, tüketicilere yönelik "Tüketici Danışma Masası" veya ücretsiz "Danışma Hattı" kurması ve bunları fiilen işletmesi, tüketicileri bilgilendirici çalışmalar yürütmesi başlıklı kriterlerdeki başarılı çalışmalarıyla ödüle layık görüldü.

Reklam
Reklam

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın düzenlediği "Geleneksel Tüketici Ödülleri"nde, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma kategorisinde ödüle layık görüldüklerini belirten İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, "Çeyrek asrı geride bırakan İGDAŞ, hiçbir zaman İstanbulların yalnız gaz dağıtım firması olmayı hedeflemedi. Biz her zaman verdiğimiz hizmeti geliştirmeye odaklandık. Bu amaçla sayısız projeye imza attık. Sosyal sorumluluklarımızı göz ardı etmedik. En önemli önceliğimiz olan doğalgazın güvenli ve tasarruflu kullanımı ile ilgili İstanbul'un tüm ilçelerinde "Doğalgazda Güvenlik ve Tasarruf Seminerleri" organize ettik. Bu seminerle 40 bin kişiye ulaştık. İlköğretim Okullarında Doğalgaz'ın Güvenli Kullanımını sağlamak için eğitimler başlattık. 2010 yılında başlattığımız "İlköğretim Okullarında Doğalgaz Eğitimi" projesiyle 85 bin öğrenciyi doğalgazın güvenli kullanımı konusunda bilinçlendirdik. Bu proje kapsamında görme ve işitme engelli öğrencilerimiz için de özel kitap ve cd hazırlayarak onlara ulaştırdık. Bu konuda bilinçli bir nesil yetiştirmek için büyük bir adım atmış olduk. Güvenli doğalgaz kullanımı ile ilgili bilinçlendirme çalışmalarımıza, hazırladığımız ve televizyon kanallarında yayınlanan kamu spotları, uygun televizyon programlarına konu yerleştirme gibi çalışmalarla devam ettik" dedi.

Reklam
Reklam

Aslan, "Kanunların bizden istediği çalışmaların ötesinde hizmetlerimizi hep nasıl daha fazla iyileştirebiliriz bunu düşündük ve bunun için çalıştık. İGDAŞ olarak tüm hizmetlerimizi internete taşıdık. Abonelerimiz online uygulamalarla işlemlerini internetten yapabiliyor. Danışma hattımız ve çağrı merkezimiz ile İstanbulların haftanın 7 günü ve günün 24 saati sorularını cevaplandırıyoruz. Yaptığımız memnuniyet araştırmasında tüketici memnuniyet oranımızın yüzde 95 olduğunu gördük. Gümrük ve Ticaret Bakanlığımızın "15.Geleneksel Tüketici Ödülleri"nde layık görüldüğümüz bu ödül, bizim bu konudaki hassasiyetimizin belgesi oldu. Tüm çalışma arkadaşlarımın ortak emeği ve katkılarıyla kazandığımız bu ödül, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır" dedi.

Bu yıl 15'incisi düzenlenen organizasyonda, tüketici ödülleri, '"Radyo-Televizyon Programı, Yazılı Basın Tüketici Köşesi, Bilinçli Tüketici, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun Uygulanmasında Başarılı Kuruluş, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma, Bilimsel Çalışma ve Hizmet olmak üzere toplam 7 dalda verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: