Iğdır Milli Eğitim Müdür Ateş: "Iğdır Eğitim Alanında Kabuğunu Kırdı"

Iğdır Milli Eğitim Müdür Dinçer Ateş, "Iğdır eğitim alanında kabuğunu kırdı" dedi.

Iğdır Milli Eğitim Müdür Dinçer Ateş, "Iğdır eğitim alanında kabuğunu kırdı" dedi.

Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Iğdır'da eğitim alanında birçok başarı elde ettiklerini belirterek, kaliteli eğitim için çalıştıklarını söyledi. Ateş, yaptıkları projelerle okulların modernizasyonunu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Öğrenci ve öğretmen eğitimleriyle eğitim kalitesini arttırdık. Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında, öğrenci devamsızlıklarını azaltmak, yerleşik proje kültürünü geliştirmek, kitap okuma alışkanlığını oluşturmak için okullarda düzenlemeler yaptık. Ulusal ve uluslararası fon kaynaklarına yapmış olduğumuz başvuruların ve kabul gören projelerin sayısında ciddi bir artış gerçekleşmiştir. Müdürlüğümüzün proje ofisi, farklı kaynaklardan toplam 32 proje yürütmektedir. Sosyal Destek Programı destekli 25 proje, Ulusal Ajans destekli 3 proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli 1 proje, yerel kaynaklı 2 proje ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eğitimde Yenilikçilik Ödülü ile desteklediği 1 projeyi yürütüyoruz. Proje fikirleriyle yeni dönemde de projelerimize devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Emrah Kocabey

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: