Iğdır Polisinden, Öğrencilere Dostluk Eli

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, Iğdır Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıracak öğrencileri çikolatayla karşıladı.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, Iğdır Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıracak öğrencileri çikolatayla karşıladı.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinden görevli polis memurları Hasan Erdoğan, Funda Kaya, Sevim Savaş ve Hakan Doğan tarafından Iğdır Üniversitesi Konukevi bahçesinde ve Iğdır Havaalanı'nda iki ayrı yerde stant açıldı.

Ekipler, Iğdır Üniversitesi'ne yeni kayıt olan öğrencileri havaalanından karşılayarak çikolata ve kolonya ikram etti.

Polis memuru Hasan Doğan, Iğdır Üniversitesi Konukevi ve Iğdır Havaalanı'na kurulan stantlarda yeni kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler ile yakından ilgilendiklerini belirterek, "Kaydını yaptıracağımız öğrencilerin kalacakları yeri ayarlıyoruz. Bunun için 2 araç havaalanında, 2 araç ise Iğdır Üniversitesi Konukevi'nde bulunarak servislerle kalacakları yerlere götürüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerden Zeliha Yıldırım, Iğdır'a ilk kez geldiğini ifade ederek, "Iğdır polisine çok teşekkür ediyorum. Beni havaalanında karşıladılar. Çikolata ikram ettiler. Kayıt işlemlerimi yaptırdılar. Kalmak için yer temin ettiler" diye konuştu.

Özge Karaca da kayıt işlemlerinde yardımcı olan Iğdır polisine teşekkür etti.

Muhabir: Fethullah Yaman / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: