Iğdır Sağlık Müdürü Erol Görevine Başladı

Iğdır Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Alpaslan Erol, görevine başladı.

Iğdır Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Alpaslan Erol, görevine başladı.

Dr. Erol, yaptığı yazılı açıklamada, 2006 yılından beri Tuzluca İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüttüğünü, Iğdır'da sağlık müdürü olarak göreve başladığını belirtti. Üstlendiği görevin sorumluluğu ve bilinci içerisinde olduğunu vurgulayan Erol, şunları kaydetti:

"Bakanlığımızın Sağlıkta Dönüşüm Programı ve yeni teşkilat yapısıyla konulan hedeflerin gerçekleştirilmesi çalışmalarımızda esas olacaktır. Sağlık hizmetlerimizi ekip halinde çalışarak, insanın ve yaşama hakkının önemini vurgulayarak, hedef kitlenin memnuniyet düzeyini baz alarak ve kendimizi sorgulayarak gerçekleştirmeliyiz. Ayrıca sınır ili olmamız dolayısıyla sağlık turizmine yönelik çalışmaları da planlamalıyız. Sağlıkta dönüşüm süreklidir, insana yönelik hizmettir ve kişi memnuniyeti ile yapılır. Bu amaçlar doğrultusunda, halkımızın sağlık hizmetlerinden beklentilerini en üst düzeyde gerçekleştirmek için çalışacağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: