Iğdır Valiliği'nde Çıkan Yangında 8 Çalışan Dumandan Etkilendi (2)

VALİ ÜNLÜ: YANGIN MERDİVENİ YOK, YAPACAĞIZ Iğdır Valiliği'nde çıkan yangınla ilgili olarak bir açıklama yapan Vali Enver Ünlü, sorumlular varsa haklarında adli

VALİ ÜNLÜ: YANGIN MERDİVENİ YOK, YAPACAĞIZ
Iğdır Valiliği'nde çıkan yangınla ilgili olarak bir açıklama yapan Vali Enver Ünlü, sorumlular varsa haklarında adli ve idari soruşturma açacaklarını, sabotaj ihtimalinin zayıf olduğunu söyledi. Vali Ünlü, binada yangın merdiveni olmadığını doğruladı ve yapacaklarını bildirdi.
Vali Enver Ünlü,valilikten ayrıldıktan 10 dakika sonra yangının çıktığını, özel kalem haber verince geri döndüğünü ifade etti. Vali Ünlü, şunları söyledi:
"Öğle saatinde olması Allah'ın bir lütfu. Sadece defterdarlık bölümünde birkaç çalışan ile mükellefimiz vardı, onları kurtardık. Çok şükür can kayıbı yok. Asansör boşluğunda yoğun bir duman vardı. Bazı odalarımızda bilgisayarlar, elektrik panoları etkilenmiş, 8 vatandaşımız hastanede tedavi edildi, taburcu ediliyorlar. Ucuz atlattık. Emniyet ve itfaiye konuyu inceliyor, araştırıyor. En kısa sürede araştırmayı bitirip sorumlu varsa sebep olan ihmal varsa ortaya çıkarıp adli ve idari soruşturma açacağız. Yarından itibaren belediye bir temizlik firması gelerek gereken temizliği yapacak. Nüfus ve defterdarlık aşamalı olarak vatandaşa hizmet verecek. Valilik adına üzücü bir olay .En kısa zamanda valiliği vatandaşımızın hizmetine sokacağız. İlimizde elektrikler sık sık gidip geliyor. Elektriklerin gelmesinde aşırı yüklenme mi oldu arkadaşlar araştırıyor. Asansör firması, elektrik firması araştırılıyor ifadeleri alınıyor. Elektrik kontağından çıktığını, herhangi bir sabotaj kasıt olmadığını değerlendiriyoruz. Binamız kullanılabilir durumdadır sadece dumandan etkilenmiştir. Sadece engelli asansörümüz zarar görmüştür. Onu iptal edeceğiz. Binada yangın merdiveni yok onu yapacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: