Iğdır’da Çevre Bilinci Semineri

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü’nce ortaklaşa ‘Çevre Bilinci’...

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü’nce ortaklaşa ‘Çevre Bilinci’ konulu bir seminer düzenlendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Müdürü Banu Aslan Can, çevre bilincini geliştirmek amaçlı eğitim çalışmaları kapsamında ilde ‘Çevre Bilinci’ seminerleri düzenlediklerini belirtti. İl müdürlükleri personellerinden Zehra Arat Yılmaz ve Bilge Hatun Oğan tarafından seminerlerin verildiğini anlatan Aslan Can, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde ilimizdeki ilköğretim düzeyindeki yaklaşık 5 bin çocuğumuza gerekli eğitimler verilmiştir. Eğitimlerimizin etki alanını artırmak ve çocukların yetişmesinde aile içinde birinci derecede önemli olan annelerin ve bağlı olarak tüm aile bireylerinin çevreye karşı daha bilinçli ve duyarlı olmalarını temin etmek amacıyla İl Müftülüğümüz Aile İrşad Bürosu ile ortak bir çalışma yapılarak, Kur’an kurslarındaki bayanlara ve kurs belletmenlerine ilgili eğitimler verilmiştir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz