Iğdır’da Gönül Elçileri Projesi Tanıtım Toplantısı

Iğdır’da, ülke genelinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Toplum Kalkınmasında Gönül...

Iğdır’da, ülke genelinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri" projesi etkinlikleri, Iğdır Valisi Ahmet Pek’in eşi Ayfer Pek’in koordinesinde devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Polisevinde, düzenlenen tanıtım ve eğitim programına kurum amirlerinin eşleri ile polis eşleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Ayfer Pek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen koruyucu aile etkinlikleri için "Gönül Elçileri" projesi ile çalışmalar başlattıklarını belirtti. Pek, “Bu konuda toplumsal sorumluluk bilinciyle bireysel olarak hepimizin yapabileceği şeyler vardır. Bu proje ile biz konuyu farklı boyutlara taşıyacağız. Sizleri çocuklarımızın bulunduğu yuvalara, evlerimize götüreceğiz. Sizler de böylesi etkinliklere katılımla elinizi uzatıyorsunuz, ben de buradayım diyorsunuz. Sizlerden Gönül Elçisi projesine destek vermenizi istiyorum. Çocuklarımızın ellerini tutarak onları ısıtalım, yardımlarına koşalım" dedi.

Reklam
Reklam

Gönül elçisi olmanın anlam ve önemini vurgulayan Pek, "Projemizi sizlerin de desteği ve el birliği ile geniş kitlelere yayacağız” şeklinde konuştu.

Programda, Sosyal Hizmet uzmanlarınca "Koruyucu Aile", Psikoloji Danışmanı tarafından "Kanka Polis Oyuncakhanesi" Projesinin tanıtımı ve "Aile İçi İletişim" konusunda psikiyatri uzmanı ve psikolog tarafından sunumlar yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz