Iğdır'da "İş Sağlığı Ve Güvenliği" Konulu Eğitim Verilecek

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürü Banu Aslan Can, "Ölümlü iş kazalarında Avrupa'da birinci sırada yer alıyoruz" dedi.

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürü Banu Aslan Can, "Ölümlü iş kazalarında Avrupa'da birinci sırada yer alıyoruz" dedi.

Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş kazalarını önlemek için iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili eğitim semineri vereceklerini belirtti.

İş kazalarından dolayı can kayıplarının olduğuna dikkati çeken Can, ülke olarak iş kazalarında sakatlıklar ve can kayıpları yaşıyoruz. Ölümlü iş kazalarında Avrupa'da birinci sırada yer alıyoruz" dedi.

Iğdır'da iş kazalarının önüne geçmek için eğitim semineri vereceklerini belirten Can, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Müdürlük olarak iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili eğitim semineri düzenleyeceğiz. SGK belgeli uzmanlar Iğdır'da, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik eğitim verecekler. Bu uzmanlar bilinçlendirme ve farkındalık kazandırmanın yanı sıra alınacak tedbirleri anlatacaklar. Bu eğitim sayesinde çalışanlarımız daha dikkatli davranacaklar. Amacımız iş kazasında sakatlıkları ve ölümleri önlemektir."

Muhabir: Emrah Kocabey / Sagip Sezginer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: