Iğdır'da Kaçırılan 6 Öğretmenin Serbest Bırakılması

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, terör örgütü mensuplarınca kaçırılan 6 öğretmenin serbest bırakılmasına ilişkin, "Öğretmenlerimizin sağlık durumları iyi. Eğitim

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, terör örgütü mensuplarınca kaçırılan 6 öğretmenin serbest bırakılmasına ilişkin, "Öğretmenlerimizin sağlık durumları iyi. Eğitim ve öğretimde herhangi bir sorun yaşanmıyor" dedi.

Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karakoyunlu ilçesine bağlı Bulakbaşı köyünde terör örgütü mensuplarınca kaçırılan öğretmenlerin Umut Görkem Sevinç, Ersin Karakaya, Soner Er, Mehmet Koçubaba, Lütfü Atılmış ve Abdullah Enes Er olduğunu belirtti.

Öğretmenlerin kaçırıldıktan bir süre sonra Ağrı Dağı eteklerinde serbest bırakıldığını ifade eden Ateş, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Öğretmenlerimizin sağlık durumları iyi. Eğitim ve öğretimde herhangi bir sorun yaşanmıyor. Olayı duyduğumuz an olay yerine gittik. Öğretmenlerimiz yaklaşık 40 dakika terör örgütü mensupları tarafından alıkonuldu. Bulakbaşı halkı gerçekten öğretmenlerimizin kurtarılmasında canla başla çalıştılar. Konuyla ilgili Valilikten açıklama yapılacaktır."

Muhabir: Iğdır / Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: