Iğdır'da Öğrencilerden, Engelliler Derneğine Ziyaret

Iğdır Hüsnü Özyeğin İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri, Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Derneği'ni ziyaret etti.

Iğdır Hüsnü Özyeğin İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri, Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Derneği'ni ziyaret etti.

Okul Müdürü Ergün Güvenal ve öğretmenlerle derneği gezen öğrenciler, Dernek Başkanı Garip Samançi ile görüştü.

Güvenal, ziyarette yaptığı konuşmada, kültürel değerleri çocuklara aşılamak istediklerini belirterek, sevgi kavramını küçük çocuklara aşılamak, onların hayatları boyunca dil, din ve fiziksel görünüm farkı gözetmeksizin davranmalarını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Amaçlarının, çocuklara saygı kavramını gerçek anlamıyla öğretmek olduğunu anlatan Güvenal, "Çocuklarımızı toplumdaki farklılıkları saygılı bir şekilde kabullenmelerini öğretmek için derneğimizi ziyaret ediyoruz. Çocuklarımız her türlü farklılığı hoş karşılamayı, insanı insani özelikleri için sevmeyi ve saygı göstermeyi böyle sosyal sorumluluk çalışmalarıyla küçük yaşlarda öğreniyor" dedi.

Reklam
Reklam

Dernek başkanı Samançi de ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade etti.

Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: