Iğdır'da Sessiz Ve Endişeli Bekleyiş

Iğdır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 10 kişiden biri olan Mehmet Hanifi Aycil'in ailesi oğlunun...

Iğdır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 10 kişiden biri olan Mehmet Hanifi Aycil'in ailesi oğlunun bir an önce bulunmasını istiyor.

İnşaat işçisi olan Aycil'in Iğdır'daki acılı ailesi, çocuklarının ekmek parası kazanmak için calışmaya gittiğini belirtti. Acılı Anne Dilber Aycil, "Oğlumun kimseyle bir sorunu yok, Korhan yaylasına çalışmak için gitti. Beş çocuğuna ve bizlere bakmak için, ekmek parasını kazanmak için gitti. Yetkililere sesleniyorum, oğlumun bulunmasını istiyorum" dedi.

M. Hanifi Aycilin eşi ise, "Eşim sabah saat: 05.00 de çalışmak için evden çıktı. Akşam gelmeyince kaynım M. Hanifi'nin kaçırıldığını söyleyince şok olduk. Eşimin tek derdi ekmek parasını kazanmaktır. Beş çocuğumun hatırı için eşim biran önce bırakılsın" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: