Iğdır’da süt ve süt ürünleri tesisi denetlendi

Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı gıda kontrol ekipleri süt ve süt ürünleri işleme tesisinde denetim yaptı.İl Müdürlüğü gıda kontrol ekipleri kentte faaliyet gösteren süt ve süt ürünleri işleme tesisinde ki denetimlerde yapılan işlemleri yerinde inceledi.Denetimlerin çok önemli olduğuna değinilen yazılı açıklamada, “Sağlıklı gıda, sağlıklı yaşamın ve sağlıklı bir hayat sürmenin en temel unsurlarından biridir.

Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı gıda kontrol ekipleri süt ve süt ürünleri işleme tesisinde denetim yaptı.
İl Müdürlüğü gıda kontrol ekipleri kentte faaliyet gösteren süt ve süt ürünleri işleme tesisinde ki denetimlerde yapılan işlemleri yerinde inceledi.
Denetimlerin çok önemli olduğuna değinilen yazılı açıklamada, “Sağlıklı gıda, sağlıklı yaşamın ve sağlıklı bir hayat sürmenin en temel unsurlarından biridir. Bu bilinçle İl Müdürlüğümüz gıda kontrol ekipleri gıda güvenliğinin sağlanması ve halkımızın sağlıklı gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla durmaksızın denetimlere devam etmektedir” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz