Iğdır'daki Trafik Kazası: Şehit Sayısı 3'e Çıktı

Iğdır'da, dün askeri aracın kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 8 erden 2'si...

Iğdır'da, dün askeri aracın kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 8 erden 2'si sabah saatlerinde şehit oldu. Iğdır'da trafik kazası sonucu şehit olan asker sayısı 3'e ulaştı.

Dilucu Sınır Kapısı yakınlarında dün meydana gelen trafik kazasında 8 asker yaralanmıştı. Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı erlerden durumu ağır olan Şırnak nüfusuna kayıtlı ve teskeresine 20 gün kalan Halil Seki (21) ile Diyarbakır nüfusuna kayıtlı olar Ahmet Kaçmaz, sabah saatlerinde vefat etti. Kazada ağır yaralanan Giresun nüfusuna kayıtlı erlerden Ömer Yerer de dün hastaneye kaldırılırken yolda şehit olmuştu.

Reklam
Reklam

Sabah saatlerinde Iğdır Havaalanı'nda düzenlenen askeri törenin ardından şehit erlerin Türk bayrağına saralı naaşları uçakla memleketlerine gönderildi.

Aynı kazada yaralanan ve Sınır Alay Komutanlığı'nda görev yapan erlerden Osman Umutlu, Sinan Sönmez, Mehmet Erdal Atak, Erdem Bal ve Mehmet Turhan'ın genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz