Iğdırlı Öğrenciler Emniyet Müdürü Aydın’ı Ziyaret Etti

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ve Iğdır Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında Kayseri'ye gelen 36...

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ve Iğdır Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında Kayseri'ye gelen 36 Iğdırlı lise öğrencisi Kayseri İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ı ziyaret etti.

Iğdır’da lisede okuyan 36 öğrenci “Aras Nehri’nden Gesi Bağlarına, Ağrı Dağı’ndan Erciyes’e Gönüllerin Buluşması Gezisi” projesi çerçevesinde Kayseri’yi gezdi. Öğrenciler, gezilerin ardından İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’a ziyarette bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Aydın, “Bu organizasyonun yapılmasını sağlayan Terörle Mücadele Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Gelecekte bizim yerlerimizde siz olacaksınız. Buradaki 36 gencimizi geleceğin doktoru, mimarı, başbakanı, emniyet müdürü olarak görüyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Aydın, “Ülkemiz son dönemlerin dünya devletleri arasında çok ciddi bir sıçrama meydana getirerek, diğer ülkeler arasında saygın bir yere gelecektir. Ülke ekonomisi de hızlı bir şekilde ilerleme kaydetmektedir” şeklinde konuştu.

Aydın’ı ziyaret eden öğrenciler de, Kayseri’de güzel vakit geçirdiklerini ve Kayseri’yi görmekten memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: