Iğdırlılar'dan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a Teşekkür

İzmir Iğdırlılar Derneği Başkanı Gürsel Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan...

İzmir Iğdırlılar Derneği Başkanı Gürsel Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İzmir’deki Iğdırlılar olarak Başkan Tartan’a kendilerine her zaman destek verdiği için minnettar olduklarını belirten Gürsel Özdemir, "Başkanımız İzmir’deki pek çok derneğe sınır tanımadan destek oluyor, yardım ediyor. Bizim derneğimize de canı gönülden yaptığı katkılar, Nevruz Bayramımız için verdiği destekten ötürü kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Özdemir, Başkan Tartan’a teşekkür plaketini verirken, “Iğdırlılar olarak biz de sizinle aynı yolda yürüyoruz. Her zaman yanındayız” mesajını verdi. Sosyal belediyecilik anlayışıyla, dil, din, ırk, siyasi ayrım yapmadan tüm vatandaşlarına elinden gelen yardımı yapmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Tartan da, yerel kültürlerin kentlerin gelişiminde önemli bir yer tuttuğuna inandığını söyledi.

Tartan, "Geleneklerin, göreneklerin, kültürlerin unutulmaması ve gelecek kuşaklara aktarılmasına çok önem veriyorum. Bu gayretleri takdirle karşılıyorum ve elimden gelen desteği her zaman vermeye hazırım” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: