İgeder Konferansına İhlas Koleji Damgası

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER) tarafından düzenlenen Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Zirvesi, İGEDER Konferans Salonu'nda yapıldı.

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER) tarafından düzenlenen Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Zirvesi, İGEDER Konferans Salonu'nda yapıldı.

Çeşitli okullar ve kuruluşlardan gelen katılımcılar dört oturum süresince bilişim ile eğitim arasındaki bağı irdeledi.

Toplam 10 bildirim ile zirveye katılan İhlas Koleji, bilişim konusundaki atılımları hakkında da detaylar verdi.

İlk oturum olan "Ülkemizde ve Dünyada Bilişim Eğitimi" bölümünde konuşan İhlas Koleji Bilgi İşlem Sorumlusu Erdinç Aydoğan, İhlas Koleji'nin uzaktan eğitim programı olan EDUCENTRA'yı katılımcılara tanıttı.

Reklam
Reklam

Uygulanmaya başladığı günden bu yana EDUCENTRA'nın gelişimini anlatan Aydoğan, İhlas Koleji'nin uzaktan eğitim projelerine yatırımda bulunduğunu ifade etti.

Zirvede ayrıca, İhlas Koleji'nin büyük önem verdiği 3D eğitim modeli hakkında İhlas Koleji Fen ve Teknoloji Öğretmeni Fatih Şen tarafından "Eğitimde stereo 3D Materyal Kullanımı" konusunda bir sunum yapıldı.

Zirvenin ardından açıklamalarda bulunan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç teknolojinin eğitim alanında kullanılması konusunda ciddi atılımlar içinde olduklarını belirtti.

Özellikle 3D eğitimiyle ilgili çalışmalarda büyük mesafe kat ettiklerini vurgulayan Koç, İhlas Koleji'nin organizatörlüğünü üstlendiği Eğitimde Üçüncü Boyut Konferansı ile bu konunun Türkiye'de ilk kez tartışıldığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: