İGF Konya'da Kuruluyor

Konya Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun (İGF) kurulması için çalışmalara başlandı.

Konya Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun (İGF) kurulması için çalışmalara başlandı.

Bir otelde gerçekleştirilen toplantıda, Konya, Ankara, Aksaray, Niğde, Kırıkkale, Kırşehir, Karaman, Çankırı, Sivas ve Yozgat'taki cemiyetler tarafından İGF'nin kurulması kararlaştırıldı.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Platformu Başkanı Nuri Kolaylı, yapılan toplantılar sonucunda bölge federasyonlarının kurulmasından sonra konfederasyon kurulması konusunda görüş birliğine varıldığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar, Konya'da İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun kurulması için biraraya geldiklerini söyledi.

Toplantıya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Alemdar, kurulacak olan İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun, Türkiye'de önemli bir dönüm noktası olacağını dile getirdi.

Alemdar, "Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın gelişmesi için atılacak her adımı destekliyoruz. Biz Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız" dedi.

Yapılan görüşmeler sonucunda, coğrafi konumu ve gelişmişliği gibi özelliklerinden dolayı İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun Konya da kurulmasına karar verildiği bildirildi.

Muhabir: Abdullah Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz