IGİAD Afrika gezisiyle üyelerine yeni ufuklar açacak

Isparta Genç İşadamları Derneği (IGİAD) Güney Afrika ve Mozambik ülkelerine düzenlediği gezi ile üyelerine yeni...

Isparta Genç İşadamları Derneği (IGİAD) Güney Afrika ve Mozambik ülkelerine düzenlediği gezi ile üyelerine yeni ufuklar açacak. Dernek, Avrupa ülkelerinin ekonomik krize girmesinin ardından Afrika ülkelerine gezi düzenleyerek iş adamlarına yeni pazar imkânı sunacak.
Türkiye’den Avrupa ülkelerine yılda yüzde 50–55 civarında ihracat yapıldığını söyleyen IGİAD Başkanı Özcan Pınarcı, “Avrupa ülkelerinde ekonomik kriz var. Bu nedenle dernek olarak işadamlarımıza yeni ufuk ve hedefler için Afrika ülkelerine açılmaya karar verdik. Dernek olarak öncülük etmek istedik.“ dedi.
Dernek olarak Isparta ve ilçelerinde bulunan işadamları ile tüm dünya ülkelerine açılmanın birinci hedefleri olduğunu belirten Özcan Pınarcı, “6 günlük iş gezimizde 4 gün Güney Afrika’da, 2 gün Mozambik’te iş görüşmeleri yapacağız. İşadamlarımız kendi alanlarında görüşmeler yapacaklar.” diye konuştu.
Üye sayılarının giderek arttığını söyleyen Pınarcı, Afrika ülkelerine düzenledikleri geziye 17 üye ile birlikte Isparta Valisi Memduh Oğuz'un da katılacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz