İgm Başkanı Solmaz Kula'yı Ziyaret Etti

Manisa İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Güzide İçenkasap...

Manisa İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Güzide İçenkasap ile birlikte AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez'i ziyaret etti.

İlçelerin gelişmesi ve kalkınması için başlatılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, "Kula ilçemizde alışveriş yaparak ilçe ekonomisine bir nebze olsun katkı sağladık. Ayrıca Kula ilçesine ve köylerine her türlü desteğin sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Nejat Gülmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kula'nın gelişip kalkınması için çalışmalarımızı hep birlikte gece gündüz demeden sürdüreceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz