Igmg Hasene Sosyal Yardım Derneği Ramazan Yardım Paketi Dağıttı

Merkezi Almanya'da bulunan IGMG Hasene Sosyal Yardım Derneği, konteyner kentte kalan Suriyelilere ve Kilis’te yardıma...

Merkezi Almanya'da bulunan IGMG Hasene Sosyal Yardım Derneği, konteyner kentte kalan Suriyelilere ve Kilis’te yardıma muhtaç ailelere Ramazan dolayısıyla yardım paketi dağıttı.

IGMG Hasene Sosyal Yardım Derneği Türkiye Başkanı İbrahim Kırak ve dernek üyeleri, konteyner kentte kalan Suriyelilere 2 bin koli Ramazan yardım paketi dağıttıktan sonra Vali Yusuf Odabaş'ı makamında ziyaret etti. Vali Odabaş, İbrahim Kırak' a ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na geçen dernek üyeleri, Kilis’te yardıma muhtaç ailelere dağıtılmak üzere 150 koli Ramazan yardım paketini teslim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: