'İğne Oyası Kursu'na katılan 48 kursiyer sertifikalarını aldı

Kırşehir Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Resim ve İğne Oyası Kursu’ sona erdi....

Kırşehir Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Resim ve İğne Oyası Kursu’ sona erdi. Toplam 1.5 ay süren ve 48 kadının katıldığı kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.
Kadın Aktivite Merkezi’nde düzenlenen sertifika törenine, Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve eşi Zerrin Bahçeci, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Çelik, kurs öğretmenleri ve kursiyerler katıldı.
Tören öncesi 48 kursiyerin yaptığı resim sergisinin açılışı protokol üyeleri tarafından yapıldı. Özellikle minik kursiyerlerin yaptığı resimleri inceleyen protokol, iğne oyalarından oluşan sergiyi de beğendi.
Serginin gezilmesinin ardından sertifika törenine geçildi. Töreninin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kadın Aktivite Merkezi’nde açılan kursların sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikalarını dağıtacaklarını söyledi.
Başkan Bahçeci, ilde hanımların sosyal hayattaki yerini alabilmesi için özellikle bu tip kursların ciddi önemi olduğuna dikkat çekti.
Konuşmalarından ardından sunulan ikramlarla Kadın Aktivite Merkezi’ndeki sertifika töreni sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz