"İğneyle oyalanalım" yarışması sonuçlandı -Çamlıyaylalı Gülay Şahin, "Güllü Kolye" adlıiğne oyası ile birinci oldu

Adana Olgunlaşma Enstitüsü tarafından düzenlenen ve Çukurova'nın geleneksel el sanatlarının yaşatılıp, korunmasını amaçlayan ve bu yılki teması 'İğne Oyası' olan

Adana Olgunlaşma Enstitüsü tarafından düzenlenen ve Çukurova'nın geleneksel el sanatlarının yaşatılıp, korunmasını amaçlayan ve bu yılki teması 'İğne Oyası' olan yarışma sonuçlandı.

Adana Olgunlaşma Enstitüsü Konferans salonunda düzenlenen ve 29 yarışmacının 32 ürün ile katıldığı yarışmada, Çamlıyaylalı Gülay Şahin adlı yarışmacı, "Güllü Kolye" adlı iğne oyası ürünüyle birinci oldu.

Yarışmada ikinciliği Tarsus Halk Eğitim Merkezi uzman iğne oyası öğretmeni Nimet Karakuş yine "Güllü Kolye" adlı ürünüyle, üçüncülüğü ise "Gelinciklerin Ömrü Kısa Olur" adlı ürünü ile Şadiye Pümür Karaca kazandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: