İha`dan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan`a Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Pazarlama Koordinatörü Burak Varlık, Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun ve Trakya Bölge...

İhlas Haber Ajansı (İHA) Pazarlama Koordinatörü Burak Varlık, Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun ve Trakya Bölge Müdürü Murat Candan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan`ı makamında ziyaret etti.

Çorlu Belediyesine gelerek Başkan Baysanı makamında ziyaret eden ve İHA bünyesinde Trakya Bölge Müdürlüğü kurulduğunu bu sebeple Trakya bölgesinde çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden İHA Pazarlama Koordinatörü Burak Varlık, İHAnın yurt içi ve yurt dışı habercilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Trakya bölgesinde müdürlük kurulduğunu ve bölge çalışmalarının bundan sonra Trakya bölge müdürlüğü kanalıyla yürütüleceğini ifade eden Varlık, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan`a İHA ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Reklam
Reklam

İHAnın, televizyon, gazete, internet siteleri gibi yaklaşık bin 500 civarında basın yayın kuruluşunun yazılı, fotoğraflı ve görüntülü haber tedarikçisi olduğunu anlatan Varlık, İHAnın hem yurt içinde hem de yurt dışında dünya televizyonları için vazgeçilmez bir haber ajansı olduğuna dikkat çekti.

İHAnın köklü ve güçlü bir kuruluş olduğunu bildiğini kaydeden Başkan Baysan da uzun yıllar sektörde başarı ile kalabilmek kolay bir iş değil. Bu başarıyı sağlayan İHAyı tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: