İha’dan Manisa Ticaret Borsası’na Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Yusuf Kahraman ile İHA İzmir Bölge Koordinatörü Özcan...

İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Yusuf Kahraman ile İHA İzmir Bölge Koordinatörü Özcan Aydın, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Özkasap, İHA’yı yakından takip ettiklerini belirtti. Özkasap, yaptıkları çalışmalar hakkında İHA temsilcilerini bilgilendirerek, Manisa’da tarım ekonomisinin, sanayi ekonomisi ile başa baş gittiğini söyledi. Teşvik yasası kapsamında 3. bölgede yer alan Manisa’yı şanslı gördüklerini ifade eden Özkasap, “Bugün dünyadaki yeni konjektöre baktığımız zaman yeni ürünler oluşmaya başladı. Pamuk, üzüm bitikken sonra artık yerini biber, yem sanayi, tavukçuluk ve yumurtacılık aldı. Tarımın katma değeri her geçen gün artıyor.” dedi. İHA'nın köklü ve güçlü bir kuruluş olduğunu bildiğini kaydeden Başkan Özkasap, "Uzun yıllar sektörde başarı ile kalabilmek kolay bir iş değil. Bu başarıyı sağlayan İhlas Haber Ajansı’nı tebrik ediyorum. İHA’yı yakından takip ediyorum. Özellikle internet sitesinden objektif olarak sunulan güncel haberleri gün boyu müsait oldukça okurum.” dedi.

Reklam
Reklam

İHA’nın Türkiye’nin en büyük Dünya’nın ise üçüncü büyük özel haber ajansı konumunda olduğunu belirten İHA İzmir Bölge Müdürü Yusuf Kahraman, “Biz bu konumumuzu daha da güçlendirmek için yeni atılımlar yapıyoruz. Dünya’nın önemli noktalarına temsilcilikler açtık ve açmaya devam ediyoruz.” dedi. İHA'nın, televizyon, gazete, internet siteleri gibi yaklaşık bin 500 civarında basın yayın kuruluşunun yazılı, fotoğraflı ve görüntülü haber tedarikçisi olduğunu anlatan Kahraman, İHA'nın hem yurt içinde hem de yurt dışında dünya televizyonları için vazgeçilmez bir haber ajansı olduğunun altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: