İha’dan Sarıkamış Belediyesine Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) heyeti Sarıkamış Belediyesini ziyaret etti.İhlas Haber Ajansı Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun,...

İhlas Haber Ajansı (İHA) heyeti Sarıkamış Belediyesini ziyaret etti.

İhlas Haber Ajansı Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun, Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve İHA Kars temsilcisi Işık Çapanoğlu, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen’i makamında ziratet ederek bir süre görüştüler.

İHA Bölgeler Koordinatörü Lütfulan Dursun Uzun, Şehitler diyarı Sarıkamış’a belediyenin önemli yatırımlar yaptığını belirttti.

90 bin askerin Sarıkamış’ta şehit düştüğüne ifade eden Lütfullah Dursun Uzun; “Sarıkamış şehitler diyarı. Burada hepimizin dedeleri şehit olmuştur. Her yıl düzenlenen Şehitleri Anma etkinlikleri yurdumuzun şehitli illerin binlerce insan geliyor. Şehitleri anma törenlerine av sahiliği yapan Sarıkamış kış turizmi açısından da önemli bir yer. Sarıçam ağaçları ve kristal karıyla Türkiye’nin parlayan yıldızı oldu Sarıkamış. Tabi bunda belediyenin çok etkisi var. Belediye olarak çok güzel hizmetler yapıyorsunuz” dedi.

Reklam
Reklam

Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen’de İHA heyetinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özbilen; “Ülkemizde haber denince ilk akla İHA geliyor. Gazetecilik anlamında İHA Dünya’ya haber servisi yapıyor. Ülkemizde ve dünyada yaşanan geleşmeleri anında kamuoyunu veriyor. Doğruluk ilkesiyle ülkemizde binlerce abonesi yazılı, fotoğraflı ve görüntülü haberleri bizlere ulaştıran İHA çalışanlarını Sarıkamış’ı ve bizleri ziyaret etmesinden son derece memnun oldum” diye konuştu.

Belediye Başkanı İlhan Özbilen, ziyaret anısına İHA Bölgeler Koordinatürü Lütfullah Dursun Uzun’a bir plaket verdi. Ziyarette genel olarak Sarıkamış ve Sarıkamış şehitleri konuşuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: