İhale Fesatçılarına Operasyon: 15 Gözaltı

Kahramanmaraş Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, il merkezi ve Şanlıurfa’da eş zamanlı...

Kahramanmaraş Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, il merkezi ve Şanlıurfa’da eş zamanlı düzenlediği operasyonda 15 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin kamu kurumlarındaki özel güvenlik ve temizlik hizmet alımı ihalelerinde, organize bir yapı içerisinde ihale günü ve öncesinde bir araya gelerek, ihalenin istedikleri şirkete kalmasını sağladıkları tespit edildi. Şüphelilerin göstermelik olarak birbirlerinin ihalelerine katılarak destek sağladıkları ve yabancı bir firmanın ise ihaleye girmesini engelledikleri belirlendi.

Reklam
Reklam

Operasyonda gözaltına alınan şahıslardan, şirketlere ait kaşelere, evraklara, senet ve çeklere el konuldu. Şüphelilerden A.P., İ.P., S.K., M.S., A.A., İ.Y., E.K., M.İ., Ö.F.Ü., A.E.Ü., Ö.Ö., M.S., E.K., M.K. ve R.B., KOM Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin tamamlanmasının ardından Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: