İhalelere fesat karıştıran 9 kişi tutuklandı

Mardin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda, kamu...

Mardin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda, kamu ihalelerine fesat karıştırdıkları gerekçesi ile gözaltına alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan 23 kişiden 9'u tutuklandı. 14 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Alınan bir ihbar üzerine harekete geçen Kaçakçılık ve Organize Şuçla Mücadele ekipleri, 3 gün önce Mardin'de ve Şanlıurfa'da operasyon düzenledi. Mardin'de çeşitli kurumlarda suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt faaliyetleri kapsamında ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet, kamu kurumu aleyhine nitelikli dolandırıcılık, 5015 sayılı kanuna muhalefet ve resmi evrakta sahtecilik suçu kapsamında Mardin'de 14, Kızıltepe ilçesinde 8, Şanlıurfa'da da 1 kişi düzenlenen operasyon sonucunda gözaltına alındı.
Mardin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlandıktan sonra dün adliyeye sevk edilen 23 kişiden 9'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz