İhaleye Fesat Karıştırdılar İddiası

Kastamonu’da Cumhuriyet Savcısı, “ihaleye fesat karıştırdıkları” gereçsiyle 9 kişi için 5 yıldan 12 yıla kadar...

Kastamonu’da Cumhuriyet Savcısı, “ihaleye fesat karıştırdıkları” gereçsiyle 9 kişi için 5 yıldan 12 yıla kadar hapis istedi.

Cumhuriyet Savcısı, Kastamonu’da, 2009 yılının Temmuz ayında yapılan operasyonda tutuklanarak Kastamonu E-Tipi Kapalı Cezaevine gönderilen ve daha sonra tutuksuz yargılanması kararlaştırılan 9 kişi hakkında mütalaasını tamamladı.

İddia makamındaki Cumhuriyet Savcısı, tüm sanıkların cezalandırılmasını isteyerek, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve ihaleye fesat karıştırmak” suçlarından 5 ile 12 yıl arasında zanlıların hapislerini istedi. Buna göre, F.Y., M.K., K.K, Z.G, H.T, Y.K, İ.K., K.Ç ve A.K, 5 ile 12 yıl arasında hapisle yargılanacak. Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek davanın, Kasım ayı içerisinde kararının açıklanması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: