İhd Su Kesintilerine Tepki Gösterdi

İnsan Hakları Derneği (İHD) Batman Şubesi, elektrik ve su kesintisinin insan hakkı ihlali olduğunu belirterek,...

İnsan Hakları Derneği (İHD) Batman Şubesi, elektrik ve su kesintisinin insan hakkı ihlali olduğunu belirterek, derhal çözümlenmesi gerektiğini ifade etti.

İHD Batman Şubesi, Ramazan ayında artan elektrik ve su kesintilerine dikkat çekme amaçlı basın açıklaması yaptı. Açıklamada, son günlerde elektrik kesintilerinden ve voltaj düşüklüğünden kaynaklandığı belirtilen su kesintilerinin yaşamı olumsuz etkilediğini kaydedildi. Sıcakların Ramazan ayına denk gelmesiyle ihtiyaçların daha da arttığı bir dönemde meydana gelen elektrik ve su kesintilerinin dayanılmaz bir hal almaya başladığına dikkat çekilen açıklamada, şöyle denildi:

Reklam
Reklam

"İnsanların temel ihtiyaçları olan elektrik ve suyun temini konusunda sorumluların görevlerini yerine getirmelerini ve vatandaşı mağdur etmemelerini beklemekteyiz. İnsan Hakları Derneği olarak herkesi sorumluluğa davet ediyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: