İHH bayram öncesi yetim çocukları sevindirdi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından yetim...

Hatay'ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından yetim ailelere bayram harçlıkları dağıtıldı.
İskenderun ile Ankara İHH’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlikte yetim çocuklar Ramazan bayramı öncesi sevindirildi. Ankaralı iş adamı Veysi Kurtbaş’ın İskenderun İHH temsilciliğine gönderdiği 1600 TL eşit olarak 16 aileye 100’er TL olarak dağıtıldı. İHH İskenderun Temsilcisi Zekeriye Kanat denek binasında yetim çocukların ailelerine bayram harçlıklarını teslim etti.
Kanat yaptığı açıklamasında, “Ankara ile İskenderun İHH’nın çalışmaları neticesinde bu gün burada 16 yetim ailesini bayram öncesi çam sakızı çoban armağanı olarak sevindirmenin manevi hazzını yaşıyoruz. Bizlere bu yardımı esirgemeyen hayırsever iş adamımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz