İhh Gönlüllülerinden Vali Ceylan’a Ziyaret

İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllüleri, Vali Mehmet Ceylan’ı ziyaret etti.İHH Nevşehir Temsilcisi Baki Öncel ve...

İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllüleri, Vali Mehmet Ceylan’ı ziyaret etti.

İHH Nevşehir Temsilcisi Baki Öncel ve beraberindeki gönüllüler, bir süre önce Sultanbeyli Kaymakamlığı görevinden Nevşehir Valiliği2ne atanan Mehmet Ceylan’ı ziyaret ederek yeni göevinde başarılar diledi.

Ziyarette İHH’nın faaliyetleri hakkında Vali Ceylan’a bilgiler veren Baki Öncel, “İHH gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yardıma ihtiyacı olanlara destek olmak için yoğun çaba gösteriyor. Bu konuda Nevşehir halkı bu güne kadar bizlere büyük destekler verdi. Düzenlediğimiz tüm kampanyalara Nevşehir halkının yoğun bir katılımı oldu” dedi.

Reklam
Reklam

İHH gönüllülerini başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Vali Ceylan’a Baki Öncel tarafından günün anısına bir Kabe Maketi hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: