İhh, Siverek’te 500 Aileye Gıda Yardımında Bulundu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde İHH, 500 aileye gıda yardımında bulundu.İnsani Yardım Vakfı (İHH), "İyilik her kapıyı...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde İHH, 500 aileye gıda yardımında bulundu.

İnsani Yardım Vakfı (İHH), "İyilik her kapıyı açar" sloganıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında Siverek‘te yoksul ailelere yardım paketi dağıttı. Kuru gıda, yağ, şeker ve kahvaltılık ürünlerinden oluşan yardım kolileri İHH Siverek Siyar-Der tarafından önceden tespit edilen maddi durumu yetersiz ailelere, yetimlere ulaştırıldı.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Siverek’te de dar gelirli ailelere gıda yardımında bulundu. İnsani Yardım Vakfı’nın Siverek’e gönderdiği 500 gıda paketi ihtiyaç sahiplerine Siyar-Der tarafından teslim ediliyor.

Reklam
Reklam

İHH yardımlarını dağıtan Siyar-Der Başkanı Kasım Bakudan, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelerin gıda gereksinimini karşılamak amacıyla 500 dargelirli aileye gıda yardımında bulunduklarını belirtti.

Siyar-Der Başkanı Kasım Bakudan, amacın gönderilen yardım paketlerini ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak olduğunu belirterek şunları söyledi: "Hiçbir ayırım gözetmeksizin gelen yardım paketlerini ihtiyacı olan ailelere dağıttık. Dayanışmayı sağlama, kimsesizlerin kimsesi olmak için biraz da olsa dar gelirli ailelerin sıkıntılarına ortak olmaya çalışıyoruz. Tek başına mutlu olmak yerine mutluluğu, birlikte paylaşmak en güzel şeydir.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: