İHH Zonguldak Gönüllü Temsilcisi Merdivan:

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Zonguldak Gönüllü Temsilcisi Salih Merdivan, Zonguldak'ın gündeminde Suriye'yi daha çok konuşulur hale

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Zonguldak Gönüllü Temsilcisi Salih Merdivan, Zonguldak'ın gündeminde Suriye'yi daha çok konuşulur hale getirmek istediklerini bildirdi.

Merdivan, düzenlediği basın toplantısında, Suriye'ye bir tır dolusu gıda ve kıyafet göndermek için çalıştıklarını söyledi.

Suriye'deki Müslümanlara yardımcı olmak için çabaladıklarını ifade eden Merdivan, şunları kaydetti:

"Zonguldak'ın gündeminde Suriye'yi daha çok konuşulur hale getirmek istiyoruz. Suriye'deki insanlar çok sıkıntılı bir yönetim altındadır. Zulme uğrayan o halka biz de destek olmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda daha önce bir tır dolusu yardım malzemesi göndermiştik. Şimdi ise bir tır dolusu gıda ve kıyafet göndereceğiz. Mazlum insanlara yardım eden herkesten Allah razı olsun."

Reklam
Reklam

Muhabir: İdris Köle/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: