İHH’dan Ihtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı

ÇORUM (AA) – İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Çorum’daki ihtiyaç sahibi 300 aileye Ramazan için gıda yardımı yapıldığı bildirildi.

ÇORUM tarafından Çorum’daki ihtiyaç sahibi 300 aileye Ramazan için gıda yardımı yapıldığı bildirildi. İHH Çorum Şube Başkanı Selim Özkabakçı, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan ayında 81 ülke ve bölgede faaliyet gösterecek olan vakfın, özellikle doğal afetlerin ve yoksulluğun yoğun bir şekilde hissedildiği bölgelerde çalışma yapacağını belirtti. Vakfın Ramazan’da yaklaşık 1 milyon kişiye ulaşmayı hedeflediğini ifade eden Özkabakçı, çalışmaların programlı bir şekilde tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti. Ramazan yardımları kapsamında Çorum’daki ihtiyaç sahibi 300 aileye gıda yardımı gönderildiğini dile getiren Özkabakçı, “İHH bu yılda Çorum’daki ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Çorumlu muhtaç ailelere dağıtılmak üzere 300 kuru gıda kolisi bizlere teslim edildi. Yardımlarımızı belirlediğimiz ailelerimize ulaştırmak için çalışmalara başladık” ifadelerini kullandı. Özkabakçı, Ramazan ayında çeşitli yardımlar da yapacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: