İhh'den Huzurevi Sakinlerine Umre Hediyesi

İHH İnsani Yardım Vakfı, Kayışdağı Darülacezesi ile Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan...

İHH İnsani Yardım Vakfı, Kayışdağı Darülacezesi ile Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 12 kişiyi umre ziyareti için kutsal topraklara gönderdi. Tüm masrafları İHH tarafından karşılanan umre ziyaretine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun eşi Gül Mutlu da büyük destek verdi.

Huzurevinde kalan ve maddi imkansızlıklar nedeniyle umreye gidemeyen yaşlıların hayali İHH sayesinde gerçek oldu. İHH İnsan Yardım Vakfı, düzenlediği bir organizasyonla Kayışdağı Darülacezesi ve Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 12 kişiyi masraflarını karşılayarak umreye gönderdi. İstanbul Valiliği tarafından belirlenen 12 kişi için ilk olarak İHH İnsani Yardım Vakfı'nda bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Bilgilendirme toplantısına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun eşi Gül Mutlu ile İHH Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Sönmez ve Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emel Alanyalıoğlu da katıldı.

Reklam
Reklam

Bilgilendirme toplantısında görevliler, umrede uyulması gereken kuralları ve yapılması gerekenleri uygulamalı olarak gösterdi. Umreye gidecek yaşlılar, Gül Mutlu ve İHH'ya böyle bir organizasyona imza attıkları için teşekkür ettiler. Heyecanlı oldukları gözlenen huzurevi sakinleri, kimi zaman duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı. Toplantının ardından hazırlıklarını tamamlayan huzurevi sakinleri, Atatürk Havaalanı'ndan kutsal topraklara yolcu edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: