İhl Öğrencileri Yaz Kursuyla Mesleğe Hazırlandı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başarılı İmam Hatip...

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başarılı İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik 'mesleğe hazırlama kursu' düzenlendi.

18 Haziran - 19 Temmuz tarihleri arasında süren kursa 12 ilden 65 öğrenci katıldı. Kurs, Gemlik Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen kurs final programı ile son buldu. Törene AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Öztürk ve İsmail Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak, Gemlik Belediye Başkan V. Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen, BİHMED Başkanı Halil Eldemir ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Gemlik Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Türkmen, beş hafta boyunca çeşitli illerden gelen başarılı öğrencilere ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, düzenlenen kursun maksadının İmam-Hatip Lisesi öğrencilerini mesleğe hazırlamak olduğunu belirtti.

Kursa katılan öğrenciler adına bir konuşma yapan Emin Eminoğlu’da Gemlik'te yaşadıkları beş haftanın öğrenim hayatlarında ayrı bir yer tutacağını ve mutlu ayrıldıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: