Ihlamurkentte Yeşil Alan Seferberliği

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, başlattığı yeşil alan seferberliğine Ihlamurkent Mahallesi’nde devam ediyor.Sınırları içerisinde bulunan mahallelerde kişi...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, başlattığı yeşil alan seferberliğine Ihlamurkent Mahallesi’nde devam ediyor.

Sınırları içerisinde bulunan mahallelerde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Belediyesi, Ihlamurkent Mahallesi’ne 38 bin 570 metrekare büyüklüğünde park yapıyor.

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan parkta 7’den 77’ye mahalle sakinlerinin kullanabilecekleri sağlık ve spor alanları bulunuyor.

Özlem Caddesi üzerinde Tilia City Alışveriş ve Yaşam Merkezi yanında büyük bir hızla yapımı süren parkta, seyir terasları, pergola ve kamelyalı oturma alanları, spor aletleri, çocuk oyun grupları ve yürüyüş yolları yer alacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz