İhlas Evleri 6’ncı Etap Dairelerinin Satışı Başladı

İhlâs Holding bünyesindeki Huzurlu İnşaat, Edirne’deki 6’ıncı etap dairelerini satışa çıkardı. Haziran ayında temeli atılacak...

İhlâs Holding bünyesindeki Huzurlu İnşaat, Edirne’deki 6’ıncı etap dairelerini satışa çıkardı. Haziran ayında temeli atılacak olan 1+1 dairelerden oluşan 6’ıncı etabın 15 ay içinde teslim edilmesi bekleniyor.

Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, basın toplantısı düzenleyerek İhlâs Evleri 6’ıncı etap ile bilgiler paylaştı. Tren Garı mevkiinde inşa edilecek evler için Edirnelilere çağrıda bulunan Bıyıklı, “Hızlı trenin de gelmesiyle buralar önümüzdeki yıllarda değerlenecek. Benim Edirnelilere tavsiyem, buralar değerlenmeden daire alsınlar” dedi.

Reklam
Reklam

Huzurlu İnşaat’ın temelinin 4 buçuk yıl önce Edirne’de atıldığını ve bu yüzden Edirne’ye ayrı bir önem verdiklerini kaydeden Bıyıklı, “Bugün Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde inşaat yatırımımız var. İnşaat işi kolay bir iş değil. Başlandığında bitirilmesi mesuliyeti var” dedi. Bıyıklı, Uzunköprü’de üçüncü etabın anahtar tesliminin yapıldığını, dördüncü etabın da inşaatının ve satışının devam ettiğini sözlerine ekledi.

HEDEF 20 BİN DAİRE

Huzurlu İnşaat Pazarlama Genel Müdürü Ahmet Yılmaz Birpınar ise İhlas Holding bünyesinde; İhlas Yapı, İhlas İnşaat ve Huzurlu İnşaat olmak üzere 3 inşaat şirketi olduğunu ifade ederek, “Huzurlu İnşaat Anadolu’da küçük ama çokça yatırımlar yapıyor. Hedefimiz, 20 bin daireye ulaşmak” dedi.

7’NCİ, 8’İNCİ VE 9’UNCU ETAP SÖZLEŞMELERİ YAPILDI

Huzurlu İnşaat Edirne Koordinatörü Hasan Ener de altıncı etabın satışına başlandığını, yedinci, sekizinci ve dokuzuncu etapların da sözleşmelerinin yapıldığını kaydetti. Diğer tüm etaplarda olduğu gibi altıncı etapta da kaliteden ödün vermediklerini ifade eden Ener, “6’ncı etabımız, Edirne’nin tam merkezinde, hızlı trenin hemen yanında, adliye alışveriş merkezlerine kısa bir mesafede bulunuyor” dedi.

Reklam
Reklam

Edirne Tren Garı mevkiinde Haziran ayında temeli atılacak olan İhlas Evleri 6’ncı Etap 550 m2 arazi üzerine yapılacak. Toplam 36 adet 1+1 daireden oluşan 6’ncı Etap evlerinin temel atıldıktan 15 ay sonra teslim edilmesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: