İhlas Holding'in Kurucusu Enver Ören'in Vefatı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in vefatı dolayısıyla yayımladığı taziye mesajında,...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in vefatı dolayısıyla yayımladığı taziye mesajında, "Çok yönlü hizmetleriyle gönüllerde müstesna bir yer edinen Dr. Enver Ören'i her zaman saygı ve sevgiyle hatırlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, İhlas Holding Yönetim kurulu Başkanı Enver Ören'in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı. Mesajında, Enver Ören'in vefatından derin bir üzüntü duyduğunu belirten Gül, şunları kaydetti:

"Türk iş aleminin seçkin ismi Dr. Enver Ören, çeşitli sektörlerindeki faaliyetleriyle memleketimize hizmet yolunda büyük bir sevdayla çalışmış, kurduğu yayın kuruluşlarıyla, basınımızın gelişmesine önemli katkılar sağlamıştır. Çok yönlü hizmetleriyle gönüllerde müstesna bir yer edinen Dr. Enver Ören'i her zaman saygı ve sevgiyle hatırlayacağız. Dr. Enver Ören'e Allah'tan rahmet, ailesine, İhlas Holding çalışanlarına, sevenlerine, iş ve basın dünyamıza başsağlığı diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: