İhlas Koleji Spor Kulübü Judocusu Milli Formayı Kaptı

İhlas Koleji Spor Kulübü’nde judo hayatını sürdüren Fatma Gülsoy, milli formayı kaptı.Ümit Bayanlar kategorisinde mücadele...

İhlas Koleji Spor Kulübü’nde judo hayatını sürdüren Fatma Gülsoy, milli formayı kaptı.

Ümit Bayanlar kategorisinde mücadele eden Gülsoy, 52 kiloda bu yıl içinde gerçekleştirilen turnuvalarda elde ettiği puan sonunda kendi kilosunda birinci olarak Ümit Bayanlar Milli Takımı’nda mücadele etme hakkını kazandı. Bu yıl yapılan üç turnuvada da iyi dereceler elde ettiğini belirten Gülsoy, milli takım kampına çağırıldığını söyledi.

Önünde zorlu bir turnuva programı olduğunu anlatan Gülsoy, bu turnuvalardan da başarıyla ayrılarak Amerika’da yapılacak dünya şampiyonasına katılmayı hedeflediğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Başarılı sporcuyu kutlayan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Gülsoy’un milli forma ile önemli başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Bu konuda artık beklentileri olduğunu vurgulayan Koç, Gülsoy’un bu başarıya ulaşacak azme sahip bir sporcu olduğunu belirtti. Judoya uzun zamandır destek verdiklerini de söyleyen Koç, kulüplerinde ve okullarında geleceği parlak sporcular yetiştirdiklerinin altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz