İhlas Koleji’ne New York’tan Ziyaret

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından olan İhlas Eğitim Kurumları, ABD’nin New York kentinden gelen konuklarını...

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından olan İhlas Eğitim Kurumları, ABD’nin New York kentinden gelen konuklarını ağırladı.

Aralarında iş adamı ve okul sahiplerinin de bulunduğu kafile, İhlas Koleji’nin çalışmalarını yerinde görebilmek için İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü’ne bir ziyaret gerçekletirdi. İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç tarafından karşılanan grup, okul çalışmaları hakkında bilgi aldı. Koç, konuklarıyla birlikte Bahçelievler Kampüsü’nde bulunan okulları ve sınıfları gezdi. İhlas Koleji’nin sahip olduğu Storytelling, clil odası ve bilim odasını da gezen ziyaretçiler, her ayrıntıyı tek tek sorarak bilgi sahibi oldular. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaretçiler okuldan ayrıldı.

Reklam
Reklam

“ÖNEMLİ BİR ZİYARET OLDU”

Ziyarete ilişkin konuşan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, son dönemde yurt dışından okullarına yönelik yoğun bir talep olduğunu dile getirdi. İhlas Koleji’nin yapmış olduğu çalışmaları ve yatırımları gelen ziyaretçilere anlattıklarını belirten Koç, “Bugünkü misafirlerimiz New York’tan geliyorlardı. İçlerinde eğitim sektörü ile yakından ilgilenen ve okul sahibi insanlarda bulunuyordu. Okulumuz hakkında bilgiler aktararak önemli paylaşımlar yaptık” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: