İHL'liler 'Keşkek Günü'nde Buluşacak

Çorum İmam Hatip Lisesi mezunları 17. Keşkek Günü'nde bir araya gelecek. İmam Hatip Lisesi Mezunları...

Çorum İmam Hatip Lisesi mezunları 17. Keşkek Günü'nde bir araya gelecek.

İmam Hatip Lisesi Mezunları Platformu Başkanı Bilal Keleş, yaptığı açıklamada, 17. Keşkek Günü buluşmasının, 1 Temmuz 2012 Pazar günü yapılacağını belirtti. Lisenin 60 yıl önce açıldığını belirten Keleş, "Lisemizden çok sayıda mezun var. 'Hasrete Veda' adlı bu buluşmaya bütün mezunlarımızı bekliyoruz." dedi.

Yeni eğitim döneminden itibaren okulun orta öğretim bölümünün de açıldığını belirten Keleş, "Liselerimizdeki öğrenci sayısında da artış yaşanacak. İmam hatip liseleri eski günlerine dönecek." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Çorum İmam Hatip Lisesi Müdürü Salim Altunay ise Türkiye'de açılan ilk imam hatip liselerinden birisinin kendi okulları olduğunu hatırlattı. Altunay, "Karadeniz bölümünde büyük bir kitleye hitap ediyoruz. Amacımız okulumuzdan mezun olanları bir araya getirerek kardeşliğimizi pekiştirmek ve eski günleri yâd etmektir." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: