İHL'liler siyer ve fıkıhta yarıştı

Kocaeli’nde imam hatip liseleri (İHL) arası fıkıh ve siyer konulu bilgi yarışmaları yapıldı. Yarışmaya İzmit,...

Kocaeli’nde imam hatip liseleri (İHL) arası fıkıh ve siyer konulu bilgi yarışmaları yapıldı. Yarışmaya İzmit, Karamürsel, Derince, Gölcük, Kandıra, Körfez, Gebze, Kartepe ve Başiskele'den 10 imam hatip lisesi katıldı.
İzmit Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen yarışmada fıkıh konusunda Karamürsel Anadolu İHL birinci, Gölcük Anadolu İHL ikinci, İzmit Anadolu İHL üçüncü oldu.
Siyer (Hz. Muhammed(sav)'in hayatı) konulu yarışmada ise Gölcük İHL birinci, Karamürsel Anadolu İHL ikinci, Gebze Anadolu İHL ise üçüncü oldu.
Karamürsel Anadolu İHL Müdürü Mehmet Sabit Limon, her Müslümanın hayatına yön verecek olan fıkıh ve siyer konusunda yetişen her gencin belli bir fıkıh ve siyer bilgisine sahip olması gerektiğini söyledi. Yarışmada birincilere yarım, ikincilere de çeyrek altın verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz