İhl’ye Halı Saha

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde (İHL) belediye tarafından yapılan halı saha ve bahçe düzenlemesi...

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde (İHL) belediye tarafından yapılan halı saha ve bahçe düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi.

Okul idaresinden ve öğrencilerden gelen talep üzerine İmam-Hatip Lisesi’ne halı saha ve okul bahçesine çeşitli düzenlemeler yapma kararı aldıklarını dile getiren Başkan Kuzu, “İlçemizdeki okullarımıza halı saha sözümüz vardı. Bunların ikisini geçen sene yaptık. Bu sene de yine eğitim ve öğretime destek anlayışımız doğrultusunda Çan Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nin çok kötü durumda olan bahçesine öğrencilerin spor yapacakları bir saha inşa ediyoruz. Çalışmalar bu ay içerisinde bitecek ve önümüzdeki ay da açılışını gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Çan Anadolu İHL Müdürü Şaban Dur, okullarına yapılacak olan yardımlardan ötürü duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Tüm öğrencilerimiz adına Belediye Başkanımız Abdurrahman Kuzu’ya çok teşekkür ediyorum. Okullumuzu güzelleştirdiler, bunun bizim için değeri ve anlamı çok büyük” dedi.

Çan Anadolu İHL’ye yapılan bahçe ve halı saha projesinde, halı saha, kamelyalar, mini amfi, yeşil alan düzenlemeleri yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: