İhracatçılar Da Siyasi Parti Liderlerini Ziyaret Edecek

- TÜSİAD yönetiminden sonra, Türkiye İhracatçılar Meclisi yönetim kurulu üyeleri de Ankara'da siyasi parti liderlerini ziyaret edecek. Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden (TİM)

- TÜSİAD yönetiminden sonra, Türkiye İhracatçılar Meclisi yönetim kurulu üyeleri de Ankara'da siyasi parti liderlerini ziyaret edecek.

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden (TİM) yapılan açıklamada, "TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyeleri, 18 Haziran yarın Ankara’da TBMM’de temsil edilecek siyasi parti liderleriyle bir araya gelecek" denildi.

Açıklmaya göre, seçim sonuçlarının değerlendirileceği, ihracat ve ihracatçının sorunlarının aktarılacağı ve 21 Haziran Pazar günü yapılacak TİM Olağan Genel Kurulu’na liderlerin davet edileceği ziyaretler; saat 12.00’da CHP ile başlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: