İhtiyaç sahibi arkadaşları için kermes düzenlediler

Yozgat Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, okullarında düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirle, maddi durumu zayıf olan...

Yozgat Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, okullarında düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirle, maddi durumu zayıf olan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladı.

Öğrenciler okulda düzenledikleri kermeste yiyecek ve içecek satışından elde ettikleri parayla Başınayayla ve Bişek Ş. Âdem Kocadağ İlköğretim okullarında okuyan öğrenciler için kırtasiye, SBS hazırlık setleri ve giyecek alındı.

Okul personeli ve tüm öğrencilerin katkıları ile toplanan yardım malzemeleri, Okul Müdürü Ömer İbiş ve diğer personeller tarafından ihtiyaç sahibi okullara ulaştırıldı.

Reklam
Reklam

Okulun psikolojik danışmanı Nilay Özer, yapılan etkinliğin amacının öğrencilere kendi kültürel değer yargılarını hatırlatma, aynı il sınırı içerisinde yaşayan öğrenci arkadaşlarının yaşam koşullarını yakından görme ve kendi yaşamını buna göre düzenlemesini sağlamak olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz