İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes

Muş'ta, Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği (EMHAYAD) tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Muş'ta, Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği (EMHAYAD) tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Anadolu Lisesi'nde düzenlenen kermesin açılışına AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, EMHAYAD Şube Başkanı Hacer Durmaz ile üyeler, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kermesin açılış konuşmasını yapan EMHAYAD Şube Başkanı Hacer Durmaz, derneğin yaklaşık 4 ay önce kurulduğunu söyledi. Genç bir dernek olmasına rağmen basından ve halktan büyük ilgi gördüğünü ifade eden Hacer Durmaz, bu durumun sorumluluklarını daha da arttırdığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Bu tür etkinliklerin parasal değerinden çok sembol anlamının önemli olduğunun altını çizen Durmaz; "Türkiye'nin ve Muş'un geleceğinde söz sahibi olacak çocuklarımız, bu kutsal yolculuğunuzda yanınızdayız. İmkanlarımız ölçüsünde eğitim, spor, kimsesiz çocuklarımıza, gençlerimize ve ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceğiz. Geleceğin Türkiye'sinde daha çok Muşlu kardeşimizin söz sahibi olması, sevginin, barışın ve kardeşliğin galip gelmesi adına hep beraber bir armoni koro oluşturmaya başlıyoruz. Devlet, millet kaynaşması adına gayret göstermeye, güçsüzlerin, zayıfların, fakirlerin sesi, kimsesizlerin kimsesi olmaya, onlarla aynı sofrayı paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Durmaz'ın konuşmasının ardından kermesin açılışı yapıldı. 3 gün açık kalacak olan kermesten elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanılacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: