İhtiyaç sahibi öğrencilere Dosteli uzandı

Isparta’nın Gelendost ilçesinde faaliyette bulunan Dosteli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği kermes,...

Isparta’nın Gelendost ilçesinde faaliyette bulunan Dosteli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği kermes, bu yılda Çok Programlı Lisesi'nde açıldı.

Kermese Kaymakam Ferhat Peşin, Belediye Başkanı Halim Kıyak, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Ergül, daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İlçe Müftüsü Sabri Altuğ’un duası ve Kaymakam Ferhat Peşin açılış kurdelasını kesmesiyle davetliler hayırsever ev hanımlarının hazırladıkları hediyelik eşyaları birlikte gezdi. Kaymakam Peşin, "Kermesin hazırlanmasında emeği geçenlere ve burada bulunanlara teşekkür ederek hayırlı olsun." dedi.

Reklam
Reklam

Dernek Başkanı Musa Karayanık da geleneksel hale gelen kermesten elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanacağını ifade etti.

Gelendostlu yardımsever hanımlar tarafından fedakârlıklarla düzenlenen kermeste el emeği göz nuru nakışlar, örgüler, pikeler ve yöresel yemekler yer alıyor. Kermes, 17 Mayıs'a kadar devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: