İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kıyafet Ve Kırtasiye Yardımı

Zonguldak Köroğlu İlköğretim Okulu öğrencilerine kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Zonguldak Köroğlu İlköğretim Okulu öğrencilerine kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Yardımları okula ulaştıran mağaza yöneticisi Ahmet Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kerim Yüksel Mağazası sahipleri Recep ve Eyüp Yüksel'in bir okula yardımda bulunmak istemeleri üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Yardım için Zonguldak Köroğlu İlköğretim Okulu'nu seçtiklerini anlatan Aksoy, "Öğrencilerimize yeni okul kıyafetleri verdik. Okulun birkaç ihtiyacı vardı, onları gidermeye çalıştık. Bunun yanında Ali ve Aytekin Ak tarafından okula yapılan kırtasiye yardımlarını ulaştırdık. Çocukların mutlu olması ve yüzlerindeki tebessüm bizlere yetiyor. Bu duyguyu yaşamak ve öğrencileri sevindirmenin tadı hiç bir şeyde yok" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Celil Demirci de yardımların teslim törenine katıldı.

Muhabir: Kasım Sakallı / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: